Boer Zoekt Vrouw-Steffi in Onze Boerderij In Europa: ‘Paardenwereld is keihard’

Boer Zoekt Vrouw-Steffi in Onze Boerderij In Europa: ‘Paardenwereld is keihard’

Steffi ken je misschien nog van Boer Zoekt Vrouw, waarin ze haar grote liefde vond. Maar in het programma Onze Boerderij In Europa doet ze een boekje open over hoe zwaar het boerenleven is. “Het lijkt allemaal heel mooi, dat is het ook echt, maar de paardenwereld is echt keihard.”

Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa in de video hieronder.

Onze Boerderij In Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer Zoekt Vrouw</em>-Steffi in <em>Onze Boerderij In Europa</em>: ‘Paardenwereld is keihard’ Steffi ken je misschien nog van Boer Zoekt Vrouw, waarin ze haar grote liefde vond. Maar in het programma Onze Boerderij In Europa doet ze een boekje open over hoe zwaar het boerenleven is. “Het lijkt allemaal heel mooi, dat is het ook echt, maar de paardenwereld is echt keihard.” Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa in de video hieronder. Onze Boerderij In Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard gemist? Boer Zoekt Vrouw-Steffi kan geluk niet op na komst liefdesbaby Bekijk deze video » Onze Boerderij In Europa: Jan (Boer Zoekt Vrouw) heeft het zwaar met boerenleven Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw-Steffi in Onze Boerderij In Europa: ‘Paardenwereld is keihard’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier