Martien Meiland over de liefde in Open Kaart: ‘Mijn dateleven ziet er niet uit’

Martien Meiland over de liefde in Open Kaart: ‘Mijn dateleven ziet er niet uit’

Martien Meiland is te gast in de Youtubeserie Open Kaart van Robbert Rodenburg. Ze praten over allerlei onderwerpen, zo vertelt Martien onder meer dat hij denkt dat Erica het meest is veranderd door hun realityserie Chateau Meiland. “In positieve zin.”

Lees verder onder de video.

Martien Meiland over de liefde in <em>Open Kaart</em>: ‘Mijn dateleven ziet er niet uit’ Martien Meiland is te gast in de Youtubeserie Open Kaart van Robbert Rodenburg. Ze praten over allerlei onderwerpen, zo vertelt Martien onder meer dat hij denkt dat Erica het meest is veranderd door hun realityserie Chateau Meiland. “In positieve zin.” Lees verder onder de video. Martien vindt Tinder oppervlakkigOok is Martien openhartig over zijn (rustige) liefdesleven. “Mijn dateleven ziet er eigenlijk niet uit”, aldus Martien. “Ik zit ook niet op een site of Tinder. Dat vind ik zo’n gedoe en zo oppervlakkig, daar heb ik helemaal geen zin in.” Wel bekent de realityster dat hij een relatie leuk zou vinden. “Ik denk het wel.” Bekijk het hele interview van Open Kaart met Martien Meiland in de video hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Martien Meiland tijdens bezichtiging in Noordwijk: ''Het is te klein!'' Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien gaat los op Songfestivalliedje Edsilia Rombley Bekijk deze video »
Entertainment :
Martien Meiland over de liefde in Open Kaart: ‘Mijn dateleven ziet er niet uit’

Martien vindt Tinder oppervlakkig
Ook is Martien openhartig over zijn (rustige) liefdesleven. “Mijn dateleven ziet er eigenlijk niet uit”, aldus Martien. “Ik zit ook niet op een site of Tinder. Dat vind ik zo’n gedoe en zo oppervlakkig, daar heb ik helemaal geen zin in.” Wel bekent de realityster dat hij een relatie leuk zou vinden. “Ik denk het wel.”

Bekijk het hele interview van Open Kaart met Martien Meiland in de video hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland over de liefde in Open Kaart: ‘Mijn dateleven ziet er niet uit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier