Sigrid Kaag sneert naar Mark Rutte: ‘Laatste keer dat hij namens mij sprak’ (video)

Sigrid Kaag sneert naar Mark Rutte: ‘Laatste keer dat hij namens mij sprak’ (video)

Premier Mark Rutte heeft vorige week ook namens D66-leider Sigrid Kaag gereageerd op ‘verkennersgate’. En hier is zij niet over te spreken. “Dat is toevallig. Maar dat is de eerste en de laatste keer dat meneer Rutte namens mij zal spreken”, zegt Kaag stellig tegen de Telegraaf. “Ik wilde wachten op het rapport en het verslag van de verkenners, ik vond dat netter, op basis van de informatie dan te reageren. Maar als je zegt een les, de volgende keer zal ik direct zelf reageren omdat het juist gaat om een mede-Kamerlid.”

Bekijk de reactie van Sigrid Kaag in de video van de Telegraaf hieronder.

<em>Sigrid Kaag</em> sneert naar Mark Rutte: ‘Laatste keer dat hij namens mij sprak’ (video) Premier Mark Rutte heeft vorige week ook namens D66-leider Sigrid Kaag gereageerd op ‘verkennersgate’. En hier is zij niet over te spreken. “Dat is toevallig. Maar dat is de eerste en de laatste keer dat meneer Rutte namens mij zal spreken”, zegt Kaag stellig tegen de Telegraaf. “Ik wilde wachten op het rapport en het verslag van de verkenners, ik vond dat netter, op basis van de informatie dan te reageren. Maar als je zegt een les, de volgende keer zal ik direct zelf reageren omdat het juist gaat om een mede-Kamerlid.” Bekijk de reactie van Sigrid Kaag in de video van de Telegraaf hieronder. Lilian Marijnissen over formatie in Op1: "Op deze manier absoluut niet meeregeren" Bekijk deze video » Zien: volgens Wouter de Winther moet Mark Rutte oppassen in debat over verkenners Bekijk deze video »
Politiek :
Sigrid Kaag sneert naar Mark Rutte: ‘Laatste keer dat hij namens mij sprak’ (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sigrid Kaag sneert naar Mark Rutte: ‘Laatste keer dat hij namens mij sprak’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV