Eerste aflevering Beck gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Beck gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Beck gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de (dubbele) slotaflevering van de Zweedse misdaad-dramaserie Beck, over inspecteur Martin Beck, een intelligent speurder, die ongeëvenaard is in het maken van analyses en het afnemen van verhoren bij de Zweedse moordbrigade. KraakbeenEen oude zaak van Martin Beck komt in een ander licht te staan na de vondst van een kaakbeen in het bos. OperatieWanneer blijkt dat het slachtoffer de zoon is van een bekende schrijfster, besluit Alex bij Martin langs te gaan. Die heeft zijn operatie achter de rug en de eerste resultaten zijn minder bemoedigend dan gehoopt. CruciaalHet advies dat Beck aan Alex geeft, kan cruciaal blijken te zijn. Kijken: Eerste bijzondere trailer van Ferry, prequel Undercover binnenkort op Netflix Bekijk deze video » The Irregulars vanaf 26 maart te zien bij Netflix: bekijk de officiële trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer Love and Monsters (vanaf 14 april te zien op Netflix) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de (dubbele) slotaflevering van de Zweedse misdaad-dramaserie Beck, over inspecteur Martin Beck, een intelligent speurder, die ongeëvenaard is in het maken van analyses en het afnemen van verhoren bij de Zweedse moordbrigade.

Kraakbeen
Een oude zaak van Martin Beck komt in een ander licht te staan na de vondst van een kaakbeen in het bos.

Operatie
Wanneer blijkt dat het slachtoffer de zoon is van een bekende schrijfster, besluit Alex bij Martin langs te gaan. Die heeft zijn operatie achter de rug en de eerste resultaten zijn minder bemoedigend dan gehoopt.

Cruciaal
Het advies dat Beck aan Alex geeft, kan cruciaal blijken te zijn.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV