Even Tot Hier: Henny Huisman zingt over corona: ''Weg met dat viruuuus!''

Even Tot Hier: Henny Huisman zingt over corona: ''Weg met dat viruuuus!''

In het satirische Even Tot Hier wordt er wekelijks stilgestaan bij de actualiteit. Corona blijft een veelbesproken onderwerp.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 3 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em>: Henny Huisman zingt over corona: ''Weg met dat viruuuus!'' In het satirische Even Tot Hier wordt er wekelijks stilgestaan bij de actualiteit. Corona blijft een veelbesproken onderwerp. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 3 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Televisiepresentator Henny Huisman is helemaal klaar met het coronavirus en heeft daarover een liedje geschreven. Samen met Jeroen Woe en Niels van der Laan zingt hij ee nieuwe versie van het nummer in de uitzending. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even Tot Hier: Henny Huisman zingt over corona: ''Weg met dat viruuuus!''

Televisiepresentator Henny Huisman is helemaal klaar met het coronavirus en heeft daarover een liedje geschreven. Samen met Jeroen Woe en Niels van der Laan zingt hij ee nieuwe versie van het nummer in de uitzending.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier: Henny Huisman zingt over corona: ''Weg met dat viruuuus!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier