Op1 gemist? Gert-Jan Segers wil niet met Rutte in kabinet: "Ik wil een bladzijde omslaan"

Op1 gemist? Gert-Jan Segers wil niet met Rutte in kabinet: "Ik wil een bladzijde omslaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 april terugkijken bij Gids.tv.

Fractievoorzitter van de ChristenUnie, Gert-Jan Segers, wil niet samen met Mark Rutte in één kabinet. Dat heeft hij duidelijk gemaakt en daar zijn veel verschillende reacties op gekomen.

<em>Op1</em> gemist? <em>Gert-Jan Segers</em> wil niet met Rutte in kabinet: &quot;Ik wil een bladzijde omslaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 april terugkijken bij Gids.tv. Fractievoorzitter van de ChristenUnie, Gert-Jan Segers, wil niet samen met Mark Rutte in één kabinet. Dat heeft hij duidelijk gemaakt en daar zijn veel verschillende reacties op gekomen. Bladzijde omslaanNa alle incidenten van de afgelopen jaren, is het tijd voor verandering volgens de fractievoorzitter van de ChristenUnie. Hij reageert op de drastische beslissing om niet verder te willen met Mark Rutte: "Ik wil een bladzijde omslaan. Dit is een veel groter verhaal dan alleen maar een personele kwestie." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Joost Vullings over formatie: "Meer rust, we gaan vooruit" Bekijk deze video » Gert-Jan Segers in Op1 over uitspreken kabinet zonder Rutte: "Het was echt een dilemma" Bekijk deze video » Op1: waarom heeft Curaçao het hoogste aantal besmettingen ter wereld? Bekijk deze video » Op1 gemist? Burgemeester Hubert Bruls over de uitkomsten veiligheidsberaad Bekijk deze video » Ruurd Jelle van der Leij in Op1 over de vogeltrek in combinatie met sneeuwval Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Gert-Jan Segers wil niet met Rutte in kabinet: "Ik wil een bladzijde omslaan"

Bladzijde omslaan
Na alle incidenten van de afgelopen jaren, is het tijd voor verandering volgens de fractievoorzitter van de ChristenUnie. Hij reageert op de drastische beslissing om niet verder te willen met Mark Rutte: "Ik wil een bladzijde omslaan. Dit is een veel groter verhaal dan alleen maar een personele kwestie."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Gert-Jan Segers wil niet met Rutte in kabinet: "Ik wil een bladzijde omslaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier