Op1 gemist? Schietpartij winkelcentrum Alphen aan den Rijn vrijdag tien jaar geleden

Op1 gemist? Schietpartij winkelcentrum Alphen aan den Rijn vrijdag tien jaar geleden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Schietpartij</em> winkelcentrum <em>Alphen aan den Rijn</em> vrijdag tien jaar geleden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 april terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag 9 april is het precies tien jaar geleden dat Nederland werd opgeschikt door een onverwachte schietpartij in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn. Volgens Carla van der Wal had schutter Tristan ernstige psychische problemen: "Hij had last van psychoses, stemmen in zijn hoofd en was enorm boos op God." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Schietpartij winkelcentrum Alphen aan den Rijn vrijdag tien jaar geleden

Vrijdag 9 april is het precies tien jaar geleden dat Nederland werd opgeschikt door een onverwachte schietpartij in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn. Volgens Carla van der Wal had schutter Tristan ernstige psychische problemen: "Hij had last van psychoses, stemmen in zijn hoofd en was enorm boos op God."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Schietpartij winkelcentrum Alphen aan den Rijn vrijdag tien jaar geleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier