Premier League Darts: Michael van Gerwen boekt prachtige overwinning op Rob Cross

Premier League Darts: Michael van Gerwen boekt prachtige overwinning op Rob Cross

Michael van Gerwen is overtuigend begonnen aan de Premier League of Darts van 2021. Vorig jaar worstelde de Nederlander met zijn vorm en ook in de eerste twee wedstrijden van de Premier League zat hij nog niet op zijn topniveau, maar dat haalde hij in de derde wedstrijd wél.

Lees verder onder de video.

<em>Premier League Darts</em>: Michael van Gerwen boekt prachtige overwinning op Rob Cross Michael van Gerwen is overtuigend begonnen aan de Premier League of Darts van 2021. Vorig jaar worstelde de Nederlander met zijn vorm en ook in de eerste twee wedstrijden van de Premier League zat hij nog niet op zijn topniveau, maar dat haalde hij in de derde wedstrijd wél. Lees verder onder de video. WereldkampioenenOp de derde speeldag stond er een clash tussen de voormalige wereldkampioenen Van Gerwen en Rob Cross op het programma. Van Gerwen kwam opdagen met zijn beste spel en gooide een gemiddelde van bijna 108. Uiteindelijk werd het 3-7 voor de Nederlander, waardoor hij op een gedeelde eerste plaats staat. Bekijk de samenvatting van Rob Cross - Michael van Gerwen hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Michael van Gerwen droogt Peter Wright af in Premier League Darts 2021 Bekijk deze video » Zien: Jonny Clayton gooit 9-darter in Premier League Darts 2021 Bekijk deze video »
Darts :
Premier League Darts: Michael van Gerwen boekt prachtige overwinning op Rob Cross

Wereldkampioenen
Op de derde speeldag stond er een clash tussen de voormalige wereldkampioenen Van Gerwen en Rob Cross op het programma. Van Gerwen kwam opdagen met zijn beste spel en gooide een gemiddelde van bijna 108. Uiteindelijk werd het 3-7 voor de Nederlander, waardoor hij op een gedeelde eerste plaats staat.

Bekijk de samenvatting van Rob Cross - Michael van Gerwen hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Premier League Darts: Michael van Gerwen boekt prachtige overwinning op Rob Cross of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier