Goedemorgen Nederland: "AstraZeneca was juist bedoeld voor 60-minners"

Goedemorgen Nederland: "AstraZeneca was juist bedoeld voor 60-minners"

Marieke ten Katen, journalist Elsevier, vertelt over de gevolgen van het stoppen met prikken met AstraZeneca: "AstraZeneca is een belangrijk vaccin in onze vaccinatiestrategie. Het vaccin was vooral bedoeld voor mensen onder de 60 jaar. Als je nu besluit die groep daar niet meer mee in te enten heeft dat een enorme impact."

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: &quot;AstraZeneca was juist bedoeld voor 60-minners&quot; Marieke ten Katen, journalist Elsevier, vertelt over de gevolgen van het stoppen met prikken met AstraZeneca: "AstraZeneca is een belangrijk vaccin in onze vaccinatiestrategie. Het vaccin was vooral bedoeld voor mensen onder de 60 jaar. Als je nu besluit die groep daar niet meer mee in te enten heeft dat een enorme impact." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Herman Tjeenk Willink vertelt over complexe formatie: 'Nog niet wie met wie' Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Theo Hiddema voor Forum Voor Democratie in Eerste Kamer Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: "AstraZeneca was juist bedoeld voor 60-minners"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: "AstraZeneca was juist bedoeld voor 60-minners" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier