DWDD gemist: Elsbeth Etty over biografie Willem Wilmink

DWDD gemist: Elsbeth Etty over biografie Willem Wilmink

<em>DWDD</em> gemist: Elsbeth Etty over biografie Willem Wilmink Vorig jaar bracht DWDD een heel seizoen lang een hommage aan Willem Wilmink en zijn geweldige oeuvre van liedjes, versjes en gedichten. Toen sprake DWDD al met Elsbeth Etty, die bezig was met een biografie over Wilmink. De biografie is nu klaar, getiteld 'In de man zit nog een jongen'. Aan tafel: schrijfster Elsbeth Etty en Wobke Wilmink, weduwe van Willem. Bekijk alle fragmenten van de uitzending DWDD gemist: De nominaties voor de Oscars (met Gijs Scholten van Aschat en Géza Weisz) Bekijk deze video » DWDD gemist: Halina Reijn over opruimen met Marie Kondo Bekijk deze video »
TV :
DWDD gemist: Elsbeth Etty over biografie Willem Wilmink

Vorig jaar bracht DWDD een heel seizoen lang een hommage aan Willem Wilmink en zijn geweldige oeuvre van liedjes, versjes en gedichten. Toen sprake DWDD al met Elsbeth Etty, die bezig was met een biografie over Wilmink.

De biografie is nu klaar, getiteld 'In de man zit nog een jongen'. Aan tafel: schrijfster Elsbeth Etty en Wobke Wilmink, weduwe van Willem.

Bekijk alle fragmenten van de uitzending


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist: Elsbeth Etty over biografie Willem Wilmink of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier