Op1 gemist? Prins Philip is vandaag op 99-jarige leeftijd overleden

Op1 gemist? Prins Philip is vandaag op 99-jarige leeftijd overleden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Prins Philip is vandaag op 99-jarige leeftijd overleden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 april terugkijken bij Gids.tv. Wat was Prins Philip voor een man? De Britse prins is vandaag op 99-jarige leeftijd overleden. Marc van der Linden is bij Op1 te gast om terug te blikken op het leven van Philip. Van der Linden noemt hem een van de eerste feministen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Prins Philip is vandaag op 99-jarige leeftijd overleden

Wat was Prins Philip voor een man? De Britse prins is vandaag op 99-jarige leeftijd overleden. Marc van der Linden is bij Op1 te gast om terug te blikken op het leven van Philip. Van der Linden noemt hem een van de eerste feministen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Prins Philip is vandaag op 99-jarige leeftijd overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier