Menno Bentveld vertelt bij Op1 over zijn nieuwe programma Waterman

Menno Bentveld vertelt bij Op1 over zijn nieuwe programma Waterman

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 april terugkijken bij Gids.tv.

Menno Bentveld vertelt bij <em>Op1</em> over zijn nieuwe programma <em>Waterman</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 april terugkijken bij Gids.tv. Hoe gaan Nederlanders om met water? Dat is één van de belangrijkste vragen die aan bod komt in de nieuwe serie van Menno Bentveld. Voor Waterman reisde Bentveld door heel Nederland op zoek naar verhalen over water. Zo bezocht hij meerdere boeren. Bij Op1 vertelt Bentveld over zijn bijzondere zoektocht. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Menno Bentveld vertelt bij Op1 over zijn nieuwe programma Waterman

Hoe gaan Nederlanders om met water? Dat is één van de belangrijkste vragen die aan bod komt in de nieuwe serie van Menno Bentveld. Voor Waterman reisde Bentveld door heel Nederland op zoek naar verhalen over water. Zo bezocht hij meerdere boeren. Bij Op1 vertelt Bentveld over zijn bijzondere zoektocht.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Menno Bentveld vertelt bij Op1 over zijn nieuwe programma Waterman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier