Big Brother Australia aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Big Brother Australia aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Big Brother Australia aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Een dag na de finale van de Nederlands-Belgische Big Brother, start RTL 5 met de Australische versie die afgelopen zomer daar te zien was. Elke werkdag om 21:30 uur. Honderd dagenIn dit realityprogramma verblijft een groep wildvreemde Australiërs honderd dagen in het Big Brother-huis. Ze worden 24/7 door camera's gevolgd. OpdrachtenVolledig afgesloten van de buitenwereld strijden deze huisgenoten in diverse opdrachten tegen elkaar om zolang mogelijk in het huis te blijven. De uiteindelijke winnaar gaat ervandoor met 250 duizend dollar. Big Brother: Thomas en andere oud-bewoners komen op bezoek Bekijk deze video » Big Brother: Jill denkt dat niet veel mensen naar de livestream kijken Bekijk deze video » Big Brother: Oud-deelnemer Thomas verstopt zich in de tuin voor finalisten Bekijk deze video »
Uitzending :
Big Brother Australia aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Een dag na de finale van de Nederlands-Belgische Big Brother, start RTL 5 met de Australische versie die afgelopen zomer daar te zien was. Elke werkdag om 21:30 uur.

Honderd dagen
In dit realityprogramma verblijft een groep wildvreemde Australiërs honderd dagen in het Big Brother-huis. Ze worden 24/7 door camera's gevolgd.

Opdrachten
Volledig afgesloten van de buitenwereld strijden deze huisgenoten in diverse opdrachten tegen elkaar om zolang mogelijk in het huis te blijven. De uiteindelijke winnaar gaat ervandoor met 250 duizend dollar.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV