Boer Zoekt Vrouw 90 spruiten special: Steffi en Roel laten dochter Sterre zien

Boer Zoekt Vrouw 90 spruiten special: Steffi en Roel laten dochter Sterre zien

Zondag kun je heerlijk wegsmelten bij babygeluk in een bijzondere uitzending van Boer Zoekt Vrouw. In de 90 spruiten special staan alle baby’s centraal die dankzij het datingprogramma voor boeren zijn geboren.

Lees verder onder de video.

<em>Boer Zoekt Vrouw</em> 90 spruiten special: Steffi en Roel laten dochter Sterre zien Zondag kun je heerlijk wegsmelten bij babygeluk in een bijzondere uitzending van Boer Zoekt Vrouw. In de 90 spruiten special staan alle baby’s centraal die dankzij het datingprogramma voor boeren zijn geboren. Lees verder onder de video. Roel en Steffi dolgelukkig met dochter SterreEen van de stellen bij wie Yvon Jaspers op bezoek gaat zijn Steffi en Roel. Zij laten trots hun dochter Sterre zien. En Yvon heeft een bijzonder cadeautje voor het kleine meisje meegenomen. Bekijk het fragment uit de 90 spruiten special van Boer Zoekt Vrouw hierboven. De "90 spruiten special" van Boer Zoekt Vrouw is op zondag 11 april om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv. Boer Zoekt Vrouw-Steffi in Onze Boerderij In Europa: ‘Paardenwereld is keihard’ Bekijk deze video » Boer Zoekt Vrouw-Michelle vertelt in Onze Boerderij In Europa over huwelijksaanzoek Bekijk deze video »

Roel en Steffi dolgelukkig met dochter Sterre
Een van de stellen bij wie Yvon Jaspers op bezoek gaat zijn Steffi en Roel. Zij laten trots hun dochter Sterre zien. En Yvon heeft een bijzonder cadeautje voor het kleine meisje meegenomen.

Bekijk het fragment uit de 90 spruiten special van Boer Zoekt Vrouw hierboven.

De "90 spruiten special" van Boer Zoekt Vrouw is op zondag 11 april om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw 90 spruiten special: Steffi en Roel laten dochter Sterre zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier