Video: verfilming dagboek Anne Frank krijgt een vervolg

Video: verfilming dagboek Anne Frank krijgt een vervolg

Ze schreef het beroemdste dagboek ter wereld, Anne Frank. Haar verhaal werd vorig jaar verfilmd en krijgt nu een vervolg. De film was vormgegeven in verschillende vlogs, iets uit de hedendaagse maatschappij wat je ook een soort dagboek kunt noemen. De vlogs werden op Youtube geplaatst en de serie werd een succes, tijd voor deel 2.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: verfilming dagboek <em>Anne Frank</em> krijgt een vervolg Ze schreef het beroemdste dagboek ter wereld, Anne Frank. Haar verhaal werd vorig jaar verfilmd en krijgt nu een vervolg. De film was vormgegeven in verschillende vlogs, iets uit de hedendaagse maatschappij wat je ook een soort dagboek kunt noemen. De vlogs werden op Youtube geplaatst en de serie werd een succes, tijd voor deel 2. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Talkshow M gemist? Aiko Beemsterboer speelt Anne Frank in nieuwe film (video) Bekijk deze video » Mijn Beste Vriendin Anne Frank februari 2021 in de bioscoop: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: verfilming dagboek Anne Frank krijgt een vervolg


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: verfilming dagboek Anne Frank krijgt een vervolg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier