Tony Junior in RTL Boulevard: "Ik ben geen vrouwenverslinder"

Tony Junior in RTL Boulevard: "Ik ben geen vrouwenverslinder"

Tony Junior in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Ik ben geen vrouwenverslinder&quot; Met een beetje mazzel zijn de laatste dagen als vrijgezel voor Tony Junior aangebroken. In het nieuwe seizoen van The Bachelor zal de dj op zoek gaan naar de ware liefde. Tony vertelt zelf in RTL Boulevard waarnaar hij op zoek is. En hij doet ook afstand van zijn imago: "Ik ben geen vrouwenverslinder." Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van De Bachelor begint. Zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv. Bekijk hierboven de video van RTL Boulevard.
TV :
Tony Junior in RTL Boulevard: "Ik ben geen vrouwenverslinder"

Met een beetje mazzel zijn de laatste dagen als vrijgezel voor Tony Junior aangebroken. In het nieuwe seizoen van The Bachelor zal de dj op zoek gaan naar de ware liefde. Tony vertelt zelf in RTL Boulevard waarnaar hij op zoek is. En hij doet ook afstand van zijn imago: "Ik ben geen vrouwenverslinder."

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van De Bachelor begint. Zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv. Bekijk hierboven de video van RTL Boulevard.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tony Junior in RTL Boulevard: "Ik ben geen vrouwenverslinder" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier