Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes start 14 april: bekijk eerste beelden

Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes start 14 april: bekijk eerste beelden

André Hazes zou dit jaar zijn 70e verjaardag hebben gevierd. De volkszanger overleed in 2004 maar zijn erfgoed is nog steeds springlevend, daarom wordt zijn verjaardag gevierd met de docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes.

Lees verder onder de video.

<em>Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes</em> start 14 april: bekijk eerste beelden André Hazes zou dit jaar zijn 70e verjaardag hebben gevierd. De volkszanger overleed in 2004 maar zijn erfgoed is nog steeds springlevend, daarom wordt zijn verjaardag gevierd met de docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes. Lees verder onder de video. Bijzondere docu met privébeelden familie HazesIn de docu Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes wordt bijzonder beeldmateriaal getoond uit de privéarchieven van de familie. Ook komen familieleden, vrienden en collega’s van Hazes aan het woord, waaronder zijn zoon André. “Wie was mijn vader? Ik heb nog steeds het idee dat ik daar heel erg naar zoek.” Bekijk de eerste beelden van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes in de video hierboven. De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Rachel Hazes laat privébeelden uit André Hazes-docu zien Bekijk deze video » Zien: André Hazes en Sarah van Soelen hebben veel plezier samen Bekijk deze video »

Bijzondere docu met privébeelden familie Hazes
In de docu Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes wordt bijzonder beeldmateriaal getoond uit de privéarchieven van de familie. Ook komen familieleden, vrienden en collega’s van Hazes aan het woord, waaronder zijn zoon André. “Wie was mijn vader? Ik heb nog steeds het idee dat ik daar heel erg naar zoek.”

Bekijk de eerste beelden van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes in de video hierboven.

De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes start 14 april: bekijk eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier