Zien: terrassen van pubs in Engeland weer open na strenge lockdown

Zien: terrassen van pubs in Engeland weer open na strenge lockdown

In de nacht van zondag op maandag zijn in Engeland de terrassen van de pubs weer geopend. Er gelden nog wel strenge regels als je daar op een terras een biertje wil drinken, maar het is in Groot-Brittannië een bijzondere ervaring aangezien daar sinds begin 2021 een zeer strenge lockdown geldt. In Engeland wordt nu versoepeld aangezien al meer dan de helft van de bevolking is gevaccineerd tegen het coronavirus.

Bekijk beelden van de terrassen die weer opengaan in Engeland in de Telegraaf-video hieronder.

Zien: <em>terrassen van pubs</em> in Engeland weer open na strenge lockdown In de nacht van zondag op maandag zijn in Engeland de terrassen van de pubs weer geopend. Er gelden nog wel strenge regels als je daar op een terras een biertje wil drinken, maar het is in Groot-Brittannië een bijzondere ervaring aangezien daar sinds begin 2021 een zeer strenge lockdown geldt. In Engeland wordt nu versoepeld aangezien al meer dan de helft van de bevolking is gevaccineerd tegen het coronavirus. Bekijk beelden van de terrassen die weer opengaan in Engeland in de Telegraaf-video hieronder. Goedemorgen Nederland: Aanvoer van vaccins zorgt voor grote vertraging Bekijk deze video » Op1: Schrijfster Corine Koole interviewt mensen over liefde in de lockdown Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: terrassen van pubs in Engeland weer open na strenge lockdown


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: terrassen van pubs in Engeland weer open na strenge lockdown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier