Ik Geloof In Mij: René le Blanc vertelt André Hazes over zijn BN'er-status

Ik Geloof In Mij: René le Blanc vertelt André Hazes over zijn BN'er-status

René le Blanc komt in het vak niemand minder dan André Hazes tegen, zo is te zien in Ik Geloof In Mij. En de zanger kan met Hazes lekker kletsen over zijn sterrenstatus.

Lees verder onder de video.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: René le Blanc vertelt André Hazes over zijn BN'er-status René le Blanc komt in het vak niemand minder dan André Hazes tegen, zo is te zien in Ik Geloof In Mij. En de zanger kan met Hazes lekker kletsen over zijn sterrenstatus. Lees verder onder de video. Le Blanc wordt continu door media in de gaten gehoudenLe Blanc vertelt Hazes onder meer over de awards die hij heeft gewonnen en dat hij voor veel optredens wordt geboekt. “In een keer ben je een hele bekende Nederlander. Ja goed, jij weet hoe dat voelt”, kletst Le Blanc tegen Hazes. “Maar dat is gewoon heel raar, dat echt de media je continu in de gaten houdt. Dat is heel bijzonder, zelfs nu nog.” Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hierboven. Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ik Geloof In Mij: René le Blanc is geïrriteerd, "Dit werkt mij op mijn zenuwen" Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: René le Blanc ontmoet John de Mol Bekijk deze video »

Le Blanc wordt continu door media in de gaten gehouden
Le Blanc vertelt Hazes onder meer over de awards die hij heeft gewonnen en dat hij voor veel optredens wordt geboekt. “In een keer ben je een hele bekende Nederlander. Ja goed, jij weet hoe dat voelt”, kletst Le Blanc tegen Hazes. “Maar dat is gewoon heel raar, dat echt de media je continu in de gaten houdt. Dat is heel bijzonder, zelfs nu nog.”

Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hierboven.

Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: René le Blanc vertelt André Hazes over zijn BN'er-status of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier