De Vooravond gemist? Nazmiye Oral over hoeveelheid geweld tegen vrouwen

De Vooravond gemist? Nazmiye Oral over hoeveelheid geweld tegen vrouwen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Nazmiye Oral over hoeveelheid geweld tegen vrouwen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In maart stapte Turkije uit het Verdrag van Istanbul, waarin landen onderschrijven dat ze geweld tegen vrouwen tegengaan en hun positie in de samenleving proberen te verbeteren. Maar ook in ons land wordt elke tien dagen een vrouw van het leven beroofd. Nazmiye Oral vertelt over haar ervaringen als ambassadrice tegen huiselijk geweld. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Nazmiye Oral over hoeveelheid geweld tegen vrouwen

In maart stapte Turkije uit het Verdrag van Istanbul, waarin landen onderschrijven dat ze geweld tegen vrouwen tegengaan en hun positie in de samenleving proberen te verbeteren. Maar ook in ons land wordt elke tien dagen een vrouw van het leven beroofd. Nazmiye Oral vertelt over haar ervaringen als ambassadrice tegen huiselijk geweld.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Nazmiye Oral over hoeveelheid geweld tegen vrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier