RTL Boulevard: Elise Schaap binnenkort te zien in nieuwe film Mijn vader is een vliegtuig

RTL Boulevard: Elise Schaap binnenkort te zien in nieuwe film Mijn vader is een vliegtuig

Meer verhalen over De Dag dat we weer naar de bioscoop mogen? Je leest 't op DeDag.nl

<em>RTL Boulevard</em>: Elise Schaap binnenkort te zien in nieuwe film <em>Mijn vader is een vliegtuig</em> Meer verhalen over De Dag dat we weer naar de bioscoop mogen? Je leest 't op DeDag.nl Goed nieuws voor alle fans van Elise Schaap. Zij is binnenkort te zien in de nieuwe film Mijn vader is een vliegtuig. Het deels autobiografisch verhaal mag ook nog eens het Filmfestival aftrappen. En dat een flinke opsteker voor de makers, na een jaar waarin de filmindustrie flinke klappen heeft gehad. Elise Schaap vertelde erover in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Elise Schaap binnenkort te zien in nieuwe film Mijn vader is een vliegtuig

Goed nieuws voor alle fans van Elise Schaap. Zij is binnenkort te zien in de nieuwe film Mijn vader is een vliegtuig. Het deels autobiografisch verhaal mag ook nog eens het Filmfestival aftrappen. En dat een flinke opsteker voor de makers, na een jaar waarin de filmindustrie flinke klappen heeft gehad. Elise Schaap vertelde erover in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Elise Schaap binnenkort te zien in nieuwe film Mijn vader is een vliegtuig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier