Zien: Frenna speelt 'Dragon Roll' in De Vooravond

Zien: Frenna speelt 'Dragon Roll' in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Frenna speelt 'Dragon Roll' in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Frenna is te gast in de uitzending, want hij heeft het duizelingwekkende aantal van meer dan een miljard streams op zijn naam staan. Zijn nieuwste plaat Highest wordt omschreven als een mix van hiphop met R&B-grooves, afro-invloeden en Frenna’s Ghanese wortels en vormt wellicht de opmaat tot internationaal succes. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Frenna speelt 'Dragon Roll' in De Vooravond

Frenna is te gast in de uitzending, want hij heeft het duizelingwekkende aantal van meer dan een miljard streams op zijn naam staan. Zijn nieuwste plaat Highest wordt omschreven als een mix van hiphop met R&B-grooves, afro-invloeden en Frenna’s Ghanese wortels en vormt wellicht de opmaat tot internationaal succes.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Frenna speelt 'Dragon Roll' in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier