Opsporing Verzocht gemist? Sportieve inbrekers slaan op meerdere plekken toe

Opsporing Verzocht gemist? Sportieve inbrekers slaan op meerdere plekken toe

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? <em>Sportieve inbrekers</em> slaan op meerdere plekken toe Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken. In de vorige uitzending hebben we gezien dat joggende inbrekers dierbare sieraden buitmaken tijdens een inbraak in Oisterwijk. Na veel tips is duidelijk geworden dat deze groep inbrekers al langer actief is. Zo pleegden zij waarschijnlijk ook inbraken in Wilp, Bavel, Rumpt en Benthuizen. De politie is met de tips aan de gang over de sportieve inbrekers. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Sportieve inbrekers slaan op meerdere plekken toe

In de vorige uitzending hebben we gezien dat joggende inbrekers dierbare sieraden buitmaken tijdens een inbraak in Oisterwijk. Na veel tips is duidelijk geworden dat deze groep inbrekers al langer actief is. Zo pleegden zij waarschijnlijk ook inbraken in Wilp, Bavel, Rumpt en Benthuizen. De politie is met de tips aan de gang over de sportieve inbrekers.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Sportieve inbrekers slaan op meerdere plekken toe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier