Beau gemist? Hans Klok verbijstert gasten met indrukwekkend optreden

Beau gemist? Hans Klok verbijstert gasten met indrukwekkend optreden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

Nog altijd is Hans Klok de beroemdste illusionist van ons land. Hij staat al jaren aan de top en laat bij Beau nog maar eens zien niets van zijn kunsten verleerd te zijn. Op Hans Klok-achtige wijze (met wind door het haar en aantrekkelijke danseres) verbijstert de illusionist de gasten met een indrukwekkend en spectaculair optreden.

<em>Beau</em> gemist? Hans Klok verbijstert gasten met indrukwekkend optreden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 april terugkijken bij Gids.tv. Nog altijd is Hans Klok de beroemdste illusionist van ons land. Hij staat al jaren aan de top en laat bij Beau nog maar eens zien niets van zijn kunsten verleerd te zijn. Op Hans Klok-achtige wijze (met wind door het haar en aantrekkelijke danseres) verbijstert de illusionist de gasten met een indrukwekkend en spectaculair optreden. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Hans Klok verbijstert gasten met indrukwekkend optreden

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Hans Klok verbijstert gasten met indrukwekkend optreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier