Olcay Gulsen over succes nieuwe make-up Miracle Blur: "Hoe tof is dat"

Olcay Gulsen over succes nieuwe make-up Miracle Blur: "Hoe tof is dat"

Olcay Gulsen is na maanden hard werken ontzettend blij met het product Miracle Blur: "Het vult je fijne lijntjes in, verbergt poriën en zorgt voor een egale huid. Het product is zijdezacht en vegan. Draag je geen make up? Ook dan is onze Miracle blur een perfect product voor jou!", schrijf Olcay op Instagram.

"Bijna uitverkocht!"
In de video hieronder laat de brunette weten: "Ik werd vanochtend wakker en de Miracle Blur is gewoon bijna uitverkocht. Hoe tof is dat." Olcay kan niet wachten op de eerlijke reacties van de kopers.

<em>Olcay Gulsen</em> over succes nieuwe make-up <em>Miracle Blur</em>: &quot;Hoe tof is dat&quot; Olcay Gulsen is na maanden hard werken ontzettend blij met het product Miracle Blur: "Het vult je fijne lijntjes in, verbergt poriën en zorgt voor een egale huid. Het product is zijdezacht en vegan. Draag je geen make up? Ook dan is onze Miracle blur een perfect product voor jou!", schrijf Olcay op Instagram. "Bijna uitverkocht!"In de video hieronder laat de brunette weten: "Ik werd vanochtend wakker en de Miracle Blur is gewoon bijna uitverkocht. Hoe tof is dat." Olcay kan niet wachten op de eerlijke reacties van de kopers. Bekijk ook Ruud de Wild haalt lievelings broodje om uitslag ziekenhuiscontrole te vieren: "Heel gelukkig!" Bekijk deze video » Video: waarom is Ruud de Wild zo blij? Dankzij Olcay? Bekijk deze video »
Entertainment :
Olcay Gulsen over succes nieuwe make-up Miracle Blur: "Hoe tof is dat"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen over succes nieuwe make-up Miracle Blur: "Hoe tof is dat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier