Davina Michelle over 538 Oranjedag: "Hierna lig ik er een week af!" (video)

Davina Michelle over 538 Oranjedag: "Hierna lig ik er een week af!" (video)

Meer weten over de 538 Oranjedag? Lees erover op DeDag.nl!

Davina Michelle is een van de artiesten die op zal treden tijdens de 538 Oranjedag. Ze vertelt in de radio-uitzending van 538 over dit mooie feest en hoeveel zin ze erin heeft. Het maakt haar niet uit of ze na dit feestje een week lang niets waard is, want dat is het dan helemaal waard geweest.

Bekijk de video van Radio 538 hieronder.

Davina Michelle over <em>538 Oranjedag</em>: &quot;Hierna lig ik er een week af!&quot; (video) Meer weten over de 538 Oranjedag? Lees erover op DeDag.nl! Davina Michelle is een van de artiesten die op zal treden tijdens de 538 Oranjedag. Ze vertelt in de radio-uitzending van 538 over dit mooie feest en hoeveel zin ze erin heeft. Het maakt haar niet uit of ze na dit feestje een week lang niets waard is, want dat is het dan helemaal waard geweest. Bekijk de video van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Zien: Davina Michelle wordt lastiggevallen door micropenis op Instagram Bekijk deze video » De Kalvijn Show: Sophie heeft leukemie en wenste optreden van Davina Michelle Bekijk deze video »
TV :
Davina Michelle over 538 Oranjedag: "Hierna lig ik er een week af!" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Davina Michelle over 538 Oranjedag: "Hierna lig ik er een week af!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier