Don Ceder over vreemdelingenwet in De Vooravond: "Ruimte voor maatwerk is nodig!"

Don Ceder over vreemdelingenwet in De Vooravond: "Ruimte voor maatwerk is nodig!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Don Ceder over vreemdelingenwet in <em>De Vooravond</em>: &quot;Ruimte voor maatwerk is nodig!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Don Ceder is Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie. Hij vertelt over de procedure waardoor kinderen als Jacob 'teruggestuurd' worden naar hun oorspronkelijke land. Jacob mag nu blijven, mede door de hoeveelheid media-aandacht. Maar hoe gaat dit verder voor andere gezinnen? Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Don Ceder over vreemdelingenwet in De Vooravond: "Ruimte voor maatwerk is nodig!"

Don Ceder is Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie. Hij vertelt over de procedure waardoor kinderen als Jacob 'teruggestuurd' worden naar hun oorspronkelijke land. Jacob mag nu blijven, mede door de hoeveelheid media-aandacht. Maar hoe gaat dit verder voor andere gezinnen?

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Don Ceder over vreemdelingenwet in De Vooravond: "Ruimte voor maatwerk is nodig!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier