Beau gemist? Gijs Rademaker komt met nieuwe cijfers over de coronaregels

Beau gemist? Gijs Rademaker komt met nieuwe cijfers over de coronaregels

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? <em>Gijs Rademaker</em> komt met nieuwe cijfers over de <em>coronaregels</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Volgens opiniepeiler Gijs Rademaker verschilt de bereidheid van Nederlanders om zich te houden aan de coronamaatregelen enorm. Bijna tachtig procent van de bevolking houdt zich keurig aan de avondklok, maar slechts dertig procent houdt zich aan de regel van maximaal één bezoeker binnen per keer. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Gijs Rademaker komt met nieuwe cijfers over de coronaregels

Volgens opiniepeiler Gijs Rademaker verschilt de bereidheid van Nederlanders om zich te houden aan de coronamaatregelen enorm. Bijna tachtig procent van de bevolking houdt zich keurig aan de avondklok, maar slechts dertig procent houdt zich aan de regel van maximaal één bezoeker binnen per keer.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Gijs Rademaker komt met nieuwe cijfers over de coronaregels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier