Op1 gemist? Ab Osterhaus kritisch op Fieldlab: “Dit zijn geen experimenten meer”

Op1 gemist? Ab Osterhaus kritisch op Fieldlab: “Dit zijn geen experimenten meer”

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ab Osterhaus</em> kritisch op <em>Fieldlab</em>: “Dit zijn geen experimenten meer” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Er ontstaat steeds meer kritiek vanuit het OMT op de Fieldlab-experimenten: er zouden te veel mensen aan meedoen en het is niet duidelijk wanneer de deelnemers getest zouden zijn. Ab Osterhaus reageert kritisch tijdens Op1: "Dit zijn geen experimenten meer." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ab Osterhaus kritisch op Fieldlab: “Dit zijn geen experimenten meer”

Er ontstaat steeds meer kritiek vanuit het OMT op de Fieldlab-experimenten: er zouden te veel mensen aan meedoen en het is niet duidelijk wanneer de deelnemers getest zouden zijn. Ab Osterhaus reageert kritisch tijdens Op1: "Dit zijn geen experimenten meer."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ab Osterhaus kritisch op Fieldlab: “Dit zijn geen experimenten meer” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier