Kijk LIVE: Tweede Kamer krijgt update van RIVM over coronavirus (15 april)

Kijk LIVE: Tweede Kamer krijgt update van RIVM over coronavirus (15 april)

Kijk LIVE: Tweede Kamer krijgt <em>update van RIVM</em> over coronavirus (15 april) Hierboven kun je op donderdag 15 april vanaf ongeveer 9.30 uur de livestream met de briefing voor de Kamer over het coronavirus bekijken. De Tweede Kamer krijgt donderdag een update over de laatste stand van zaken rond het coronavirus. In een technische briefing worden de politici bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de coronacrisis. Bekijk ook Op1 gemist? Ab Osterhaus schept orde in toenemende vaccinatiechaos Bekijk deze video » Hoe gaat het met vaccineren?Onder meer het vaccinatiebeleid wordt besproken. Later op de dag gaat de Tweede Kamer in debat over de coronacrisis. Het aantal besmettingen wil maar niet echt dalen en de ziekenhuizen staan onder druk. Toch wordt het vanuit sociaal en economisch oogpunt steeds lastiger om bijvoorbeeld de winkels en horecazaken gesloten te houden. Kijk in de video hierboven live naar de update van het RIVM over het coronavirus. Diederik Gommers in Op1: "Prognoses laten zien dat er nog een piek aankomt" Bekijk deze video » Beau gemist? Gijs Rademaker komt met nieuwe cijfers over de coronaregels Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Tweede Kamer krijgt update van RIVM over coronavirus (15 april)

Hierboven kun je op donderdag 15 april vanaf ongeveer 9.30 uur de livestream met de briefing voor de Kamer over het coronavirus bekijken.

De Tweede Kamer krijgt donderdag een update over de laatste stand van zaken rond het coronavirus. In een technische briefing worden de politici bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de coronacrisis.

Hoe gaat het met vaccineren?
Onder meer het vaccinatiebeleid wordt besproken. Later op de dag gaat de Tweede Kamer in debat over de coronacrisis. Het aantal besmettingen wil maar niet echt dalen en de ziekenhuizen staan onder druk. Toch wordt het vanuit sociaal en economisch oogpunt steeds lastiger om bijvoorbeeld de winkels en horecazaken gesloten te houden.

Kijk in de video hierboven live naar de update van het RIVM over het coronavirus.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Tweede Kamer krijgt update van RIVM over coronavirus (15 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV