Nikkie Plessen wil coronavaccin, ondanks risico’s (Goedemorgen Nederland)

Nikkie Plessen wil coronavaccin, ondanks risico’s (Goedemorgen Nederland)

Het Janssen-vaccin is vanwege een zeer klein risico op trombose tijdelijk stopgezet, bij het Astra-Zeneca-vaccin is er een risico op trombose dat wordt geschat van 1 op 100.000. Nikkie Plessen zit bij Goedemorgen Nederland en haar wordt gevraagd of zij een van deze vaccins zou nemen, ondanks de risico’s. “Ik kies wel liever zelf. Maar ik vind het wel belangrijk dat we nu doorgaan”, zegt het mode-icoon. “Ik wil ook gewoon verder met het leven en zit niet te wachten op elke keer die testen en we moeten gewoon door. Dus ja, dan zou ik 'm nemen.”

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Nikkie Plessen wil coronavaccin, ondanks risico’s (<em>Goedemorgen Nederland</em>) Het Janssen-vaccin is vanwege een zeer klein risico op trombose tijdelijk stopgezet, bij het Astra-Zeneca-vaccin is er een risico op trombose dat wordt geschat van 1 op 100.000. Nikkie Plessen zit bij Goedemorgen Nederland en haar wordt gevraagd of zij een van deze vaccins zou nemen, ondanks de risico’s. “Ik kies wel liever zelf. Maar ik vind het wel belangrijk dat we nu doorgaan”, zegt het mode-icoon. “Ik wil ook gewoon verder met het leven en zit niet te wachten op elke keer die testen en we moeten gewoon door. Dus ja, dan zou ik 'm nemen.” Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nikkie Plessen is helemaal klaar met de maatregelen: "De duidelijkheid ontbreekt" Bekijk deze video » Zien: Bekende ondernemers hebben weinig vertrouwen in het nieuwe stappenplan Bekijk deze video »
TV :
Nikkie Plessen wil coronavaccin, ondanks risico’s (Goedemorgen Nederland)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nikkie Plessen wil coronavaccin, ondanks risico’s (Goedemorgen Nederland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier