Beau gemist? Lale Gün over intimidatie: "Ik kreeg geweren in mijn inbox"

Beau gemist? Lale Gün over intimidatie: "Ik kreeg geweren in mijn inbox"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Lale Gün over intimidatie: &quot;Ik kreeg geweren in mijn inbox&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv. Lale Gün schreef een boek over de islamitische gemeenschap en de bedreigingen die zij ontvangt: "Er werd mij vertelt dat ik altijd over mijn schouder moest kijken. Ik kreeg geweren in mijn DM's en inbox." Bekijk het fragment van Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Lale Gün over intimidatie: "Ik kreeg geweren in mijn inbox"

Lale Gün schreef een boek over de islamitische gemeenschap en de bedreigingen die zij ontvangt: "Er werd mij vertelt dat ik altijd over mijn schouder moest kijken. Ik kreeg geweren in mijn DM's en inbox."

Bekijk het fragment van Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Lale Gün over intimidatie: "Ik kreeg geweren in mijn inbox" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier