Frans Bauer: "Eerste beelden Bestemming Onbekend"

Frans Bauer: "Eerste beelden Bestemming Onbekend"

In De Bauers: bestemming onbekend bezoeken Frans en Mariska iedere week een bijzondere plek, die van tevoren niet aan ze bekend wordt gemaakt. 'Ze komen terecht in de meest bijzondere leefgemeenschappen', zo is te horen in de promo van het programma, die de volkszanger zojuist op Instagram deelde. Bekijk de beelden hieronder.

Frans Bauer: &quot;Eerste beelden <em>Bestemming Onbekend</em>&quot; In De Bauers: bestemming onbekend bezoeken Frans en Mariska iedere week een bijzondere plek, die van tevoren niet aan ze bekend wordt gemaakt. 'Ze komen terecht in de meest bijzondere leefgemeenschappen', zo is te horen in de promo van het programma, die de volkszanger zojuist op Instagram deelde. Bekijk de beelden hieronder. Het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend is vanaf woensdag 28 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Frans Bauer jaagt hond weg met gitaarspel Bekijk deze video » Beau gemist? Mariska en Frans Bauer zien bezoek aan Hare Krishna als ‘verrijking’ Bekijk deze video »

Het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend is vanaf woensdag 28 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer: "Eerste beelden Bestemming Onbekend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier