LEGO Masters: er gaat veel mis bij opdrachten die steeds moeilijker worden

LEGO Masters: er gaat veel mis bij opdrachten die steeds moeilijker worden

In LEGO Masters vertelt presentator Kürt Rogiers dat de Brickmaster de lat steeds hoger legt. De kandidaten krijgen opdrachten die steeds moeilijker zijn om uit te voeren. Zo zie je in een voorproefje dat veel deelnemers grote moeite hebben met de nieuwe uitdaging waar zij met hun LEGO-stenen voor komen te staan.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van LEGO Masters in de video hieronder.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

<em>LEGO Masters</em>: er gaat veel mis bij opdrachten die steeds moeilijker worden In LEGO Masters vertelt presentator Kürt Rogiers dat de Brickmaster de lat steeds hoger legt. De kandidaten krijgen opdrachten die steeds moeilijker zijn om uit te voeren. Zo zie je in een voorproefje dat veel deelnemers grote moeite hebben met de nieuwe uitdaging waar zij met hun LEGO-stenen voor komen te staan. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van LEGO Masters in de video hieronder. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag in LEGO Masters: kandidaten moeten schilderij van LEGO maken Bekijk deze video » LEGO Masters: Ruben Nicolai onder de indruk van puisten op LEGO-schilderij Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LEGO Masters: er gaat veel mis bij opdrachten die steeds moeilijker worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier