Voorproefje We Want More: Luke maakt diepe indruk met Halo van Beyoncé

Voorproefje We Want More: Luke maakt diepe indruk met Halo van Beyoncé

Vanavond kun je kijken naar de tweede halve finale van We Want More. En het belooft een spannende strijd te worden tussen verschillende kandidaten die de sterren van de hemel zingen om 100.000 euro in de wacht te slepen…

Lees verder onder de video.

Voorproefje <em>We Want More</em>: Luke maakt diepe indruk met <em>Halo</em> van Beyoncé Vanavond kun je kijken naar de tweede halve finale van We Want More. En het belooft een spannende strijd te worden tussen verschillende kandidaten die de sterren van de hemel zingen om 100.000 euro in de wacht te slepen… Lees verder onder de video. Luke imponeert de juryEen van de artiesten die vanavond het podium betreedt is Luke, eerder maakte hij al indruk met Billie Jean van Michael Jackson. Maar in nieuwe beelden is te zien dat hij de jury ook imponeert met het nummer Halo van Beyoncé. Bekijk beelden van de tweede halve finale van We Want More in de video hierboven. We Want More is elke zaterdag rond 20.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv. Tweede halve finale We Want More zaterdag bij SBS6: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Britt Dekker in We Want More: ‘Ouders ruiken die ton al’ Bekijk deze video »

Luke imponeert de jury
Een van de artiesten die vanavond het podium betreedt is Luke, eerder maakte hij al indruk met Billie Jean van Michael Jackson. Maar in nieuwe beelden is te zien dat hij de jury ook imponeert met het nummer Halo van Beyoncé.

Bekijk beelden van de tweede halve finale van We Want More in de video hierboven.

We Want More is elke zaterdag rond 20.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voorproefje We Want More: Luke maakt diepe indruk met Halo van Beyoncé of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier