Hubert Bruls wil terrassen open per 28 april: "Er is ook een sociale crisis" (WNL)

Hubert Bruls wil terrassen open per 28 april: "Er is ook een sociale crisis" (WNL)

Voorzitter van het Veiligheidsberaad en burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls zal – afhankelijk van de uitkomst van het Catshuisoverleg vandaag – pleiten om wel op de eerstvolgende datum van het openingsplan wat versoepelingen toe te staan.

Sociale crisis
Er is een een sociale crisis en niet alleen een gezondsheidscrisis, laat hij weten. Mensen willen naar buiten en Hubert pleit voor meer vrijheid en bezigheden buiten, zoals op het terras kunnen zitten in groepen. Dat is wat de burgemeester van Nijmegen vindt. Bekijk het fragment met Bruls bij WNL op Zondag hieronder.

<em>Hubert Bruls</em> wil terrassen open per 28 april: &quot;Er is ook een sociale crisis&quot; (WNL) Voorzitter van het Veiligheidsberaad en burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls zal – afhankelijk van de uitkomst van het Catshuisoverleg vandaag – pleiten om wel op de eerstvolgende datum van het openingsplan wat versoepelingen toe te staan. Sociale crisisEr is een een sociale crisis en niet alleen een gezondsheidscrisis, laat hij weten. Mensen willen naar buiten en Hubert pleit voor meer vrijheid en bezigheden buiten, zoals op het terras kunnen zitten in groepen. Dat is wat de burgemeester van Nijmegen vindt. Bekijk het fragment met Bruls bij WNL op Zondag hieronder. Bekijk ook Video: Hubert Bruls bekende Nederlander na heftig coronajaar Bekijk deze video » Op1 gemist? Burgemeester Hubert Bruls over de uitkomsten veiligheidsberaad Bekijk deze video »
TV :
Hubert Bruls wil terrassen open per 28 april: "Er is ook een sociale crisis" (WNL)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hubert Bruls wil terrassen open per 28 april: "Er is ook een sociale crisis" (WNL) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier