Francis van Broekhuizen haalt uit naar Hugo de Jonge: ''Bedrieger!''

Francis van Broekhuizen haalt uit naar Hugo de Jonge: ''Bedrieger!''

Operazangeres Francis van Broekhuizen heeft via sociale media woest gereageerd op de uitspraken van Hugo de Jonge. Hij liet zich in het debat uit over de culturele sector. Dat viel bij velen, die al langer dan een jaar thuis zitten, in verkeerde aarde.

Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws.

<em>Francis van Broekhuizen</em> haalt uit naar <em>Hugo de Jonge</em>: ''Bedrieger!'' Operazangeres Francis van Broekhuizen heeft via sociale media woest gereageerd op de uitspraken van Hugo de Jonge. Hij liet zich in het debat uit over de culturele sector. Dat viel bij velen, die al langer dan een jaar thuis zitten, in verkeerde aarde. Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws. Bekijk ook Op1 gemist? Guy Mostard: "Wij hebben de oplossing in de koelkast, maar gebruiken hem niet" Bekijk deze video » Video: horecaondernemers woedend over betalen voor sneltesten Bekijk deze video » Even Tot Hier gemist? K3 zingt over luchtkastelen Hugo de Jonge (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Francis van Broekhuizen haalt uit naar Hugo de Jonge: ''Bedrieger!''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Francis van Broekhuizen haalt uit naar Hugo de Jonge: ''Bedrieger!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier