Rhodos-gangers reageren op quarantaine-maatregelen: "Wel geschrokken"

Rhodos-gangers reageren op quarantaine-maatregelen: "Wel geschrokken"

Rhodos-gangers reageren op <em>quarantaine-maatregelen</em>: &quot;Wel geschrokken&quot; De 188 Nederlandse vakantiegangers op Rhodos zijn vlak voor het einde van hun trip nog even flink geschrokken. Acht mensen moesten in quarantaine nadat vier van hen geen duidelijke uitslag hadden op hun coronatest. Nina Veenstra en Susanne van der Heijden zitten op het Griekse eiland en vertellen aan De Telegraaf hoe de organisatie dat aanpakte. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: in dit hotel op Rhodos verblijven de Nederlandse testvakantiegangers Bekijk deze video » LuckyTV: Testvakantie Rhodos is regelrechte ramp: "Al twintig mensen spoorloos" Bekijk deze video » Bekijk vlog testvakantie Rhodos van Nina en Susanne: ‘Beetje een gevangenis’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Rhodos-gangers reageren op quarantaine-maatregelen: "Wel geschrokken"

De 188 Nederlandse vakantiegangers op Rhodos zijn vlak voor het einde van hun trip nog even flink geschrokken. Acht mensen moesten in quarantaine nadat vier van hen geen duidelijke uitslag hadden op hun coronatest. Nina Veenstra en Susanne van der Heijden zitten op het Griekse eiland en vertellen aan De Telegraaf hoe de organisatie dat aanpakte.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rhodos-gangers reageren op quarantaine-maatregelen: "Wel geschrokken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier