Robert Doornbos bij Humberto over strijd Verstappen-Hamilton: "Wie heeft grootste ballen?"

Robert Doornbos bij Humberto over strijd Verstappen-Hamilton: "Wie heeft grootste ballen?"

Max Verstappen boekte zondag een prachtige overwinning bij de Formule 1 GP van Emilia-Romagna. De basis voor de zege werd gelegd bij de start, die fantastisch was voor de Nederlander. Robert Doornbos geniet met volle teugen van de strijd met Lewis Hamilton: "Wie heeft de grootste ballen?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 april terugkijken bij Gids.tv.

Robert Doornbos bij <em>Humberto</em> over strijd <em>Verstappen-Hamilton</em>: &quot;Wie heeft grootste ballen?&quot; Max Verstappen boekte zondag een prachtige overwinning bij de Formule 1 GP van Emilia-Romagna. De basis voor de zege werd gelegd bij de start, die fantastisch was voor de Nederlander. Robert Doornbos geniet met volle teugen van de strijd met Lewis Hamilton: "Wie heeft de grootste ballen?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 april terugkijken bij Gids.tv. SpanningHet team van Hamilton, Mercedes, heeft de Formule 1 de afgelopen jaren flink gedomineerd - maar er lijken dit jaar kansen te liggen voor Red Bull. Het belooft een seizoen met veel meer spanning dan voorheen te worden en daar hebben alle liefhebbers op gewacht. De spectaculaire eerste twee races zijn in ieder geval een prachtige voorbode voor de rest van het jaar. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Robert Doornbos bij Humberto over strijd Verstappen-Hamilton: "Wie heeft grootste ballen?"

Spanning
Het team van Hamilton, Mercedes, heeft de Formule 1 de afgelopen jaren flink gedomineerd - maar er lijken dit jaar kansen te liggen voor Red Bull. Het belooft een seizoen met veel meer spanning dan voorheen te worden en daar hebben alle liefhebbers op gewacht. De spectaculaire eerste twee races zijn in ieder geval een prachtige voorbode voor de rest van het jaar.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Doornbos bij Humberto over strijd Verstappen-Hamilton: "Wie heeft grootste ballen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier