Rob Jetten over Sidney Smeets in De Vooravond: "Als homo heeft dit me geraakt"

Rob Jetten over Sidney Smeets in De Vooravond: "Als homo heeft dit me geraakt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Vorige week ontstond er een mediarel rondom Kamerlid Sidney Smeets. Hij zou seksueel overschrijdend gedrag vertoond hebben binnen de partij. Zijn inmiddels ex-collega Rob Jetten reageert op de berichten en wat dit nieuws met hem persoonlijk deed.

Rob Jetten over Sidney Smeets in <em>De Vooravond</em>: &quot;Als homo heeft dit me geraakt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Vorige week ontstond er een mediarel rondom Kamerlid Sidney Smeets. Hij zou seksueel overschrijdend gedrag vertoond hebben binnen de partij. Zijn inmiddels ex-collega Rob Jetten reageert op de berichten en wat dit nieuws met hem persoonlijk deed. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob Jetten over Sidney Smeets in De Vooravond: "Als homo heeft dit me geraakt"

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rob Jetten over Sidney Smeets in De Vooravond: "Als homo heeft dit me geraakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier