Op1: wat kan Europa doen om Navalny te redden? "Niet veel," zegt Derk Sauer

Op1: wat kan Europa doen om Navalny te redden? "Niet veel," zegt Derk Sauer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: wat kan Europa doen om Navalny te redden? &quot;Niet veel,&quot; zegt Derk Sauer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv. Aleksej Navalny is al weken in hongerstaking. De belangrijkste tegenstander van Poetin is er erg slecht aan toe. Begin dit jaar werd Navalny veroordeeld tot 2,5 jaar cel in een strafkamp voor het schenden van de regels van een eerdere voorwaardelijke straf, verduistering en het beledigen van een oorlogsveteraan. Derk Sauer is bang dat Europa niet veel kan doen voor Navalny: "Rusland is een land dat je niet met sancties op de knieën krijgt." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: wat kan Europa doen om Navalny te redden? "Niet veel," zegt Derk Sauer

Aleksej Navalny is al weken in hongerstaking. De belangrijkste tegenstander van Poetin is er erg slecht aan toe. Begin dit jaar werd Navalny veroordeeld tot 2,5 jaar cel in een strafkamp voor het schenden van de regels van een eerdere voorwaardelijke straf, verduistering en het beledigen van een oorlogsveteraan. Derk Sauer is bang dat Europa niet veel kan doen voor Navalny: "Rusland is een land dat je niet met sancties op de knieën krijgt."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: wat kan Europa doen om Navalny te redden? "Niet veel," zegt Derk Sauer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier