Dinsdag in De Rijdende Rechter: vrouw vat belangstelling buren helemaal verkeerd op

Dinsdag in De Rijdende Rechter: vrouw vat belangstelling buren helemaal verkeerd op

Bij sommige mensen is het ook onmogelijk om iets goed te doen, zo blijkt wel weer in een nieuwe aflevering van De Rijdende Rechter. Een vrouw vat de belangstellende vragen van haar buren namelijk volledig verkeerd op.

Lees verder onder de video.

Dinsdag in <em>De Rijdende Rechter</em>: vrouw vat belangstelling buren helemaal verkeerd op Bij sommige mensen is het ook onmogelijk om iets goed te doen, zo blijkt wel weer in een nieuwe aflevering van De Rijdende Rechter. Een vrouw vat de belangstellende vragen van haar buren namelijk volledig verkeerd op. Lees verder onder de video. AkeligHaar buren vragen regelmatig hoe het met de gezondheid van haar man gaat, maar dat ervaart de vrouw als "akelig". "Voor ons voelt het zoiets van: nou, wanneer legt hij het loodje. Of wanneer gaat zij het hoekje om." De buren, die gewoon oprechte interesse tonen, kunnen hun oren niet geloven. Bekijk het fragment uit De Rijdende Rechter hierboven. De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Rijdende Rechter terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De rijdende rechter gemist? Ophoging en muur zorgen voor burenruzie Bekijk deze video » Hilarische ruzie in De Rijdende Rechter: "Smurf! Ik vind jou een zielig figuur!" Bekijk deze video »

Akelig
Haar buren vragen regelmatig hoe het met de gezondheid van haar man gaat, maar dat ervaart de vrouw als "akelig". "Voor ons voelt het zoiets van: nou, wanneer legt hij het loodje. Of wanneer gaat zij het hoekje om." De buren, die gewoon oprechte interesse tonen, kunnen hun oren niet geloven.

Bekijk het fragment uit De Rijdende Rechter hierboven.

De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Rijdende Rechter terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De Rijdende Rechter: vrouw vat belangstelling buren helemaal verkeerd op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier