Verdrietige broers sluiten horecazaak Goois Gajes: "We kunnen de rekeningen niet betalen"

Verdrietige broers sluiten horecazaak Goois Gajes: "We kunnen de rekeningen niet betalen"

De drie broers Bo Gyi, Junior en Leroy Hasenaar uit Bussum hoopten op een goedlopende horecazaak in het centrum van Bussum: "Helaas kunnen we onze rekeningen niet meer betalen", zegt een van de broers. Door de lockdown moeten de broers de deuren definitief sluiten.

"Nu is het helaas leeg"
Een van de broers vertelt trots hoe ze samen de zaak hebben ingericht: "We hebben superveel tijd erin gestopt. Tafeltjes zelf gedaan. Lekker geknutseld", aldus een verdrietige horeca ondernemer. "Het was af, nu is het helaas leeg." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Verdrietige broers sluiten horecazaak <em>Goois Gajes</em>: &quot;We kunnen de rekeningen niet betalen&quot; De drie broers Bo Gyi, Junior en Leroy Hasenaar uit Bussum hoopten op een goedlopende horecazaak in het centrum van Bussum: "Helaas kunnen we onze rekeningen niet meer betalen", zegt een van de broers. Door de lockdown moeten de broers de deuren definitief sluiten. "Nu is het helaas leeg"Een van de broers vertelt trots hoe ze samen de zaak hebben ingericht: "We hebben superveel tijd erin gestopt. Tafeltjes zelf gedaan. Lekker geknutseld", aldus een verdrietige horeca ondernemer. "Het was af, nu is het helaas leeg." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: horecaondernemers woedend over betalen voor sneltesten Bekijk deze video » Persconferentie Rutte over versoepelingen: wat kunnen we verwachten? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Verdrietige broers sluiten horecazaak Goois Gajes: "We kunnen de rekeningen niet betalen"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verdrietige broers sluiten horecazaak Goois Gajes: "We kunnen de rekeningen niet betalen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier