Laatste aflevering Beau in Floradorp: Beau haalt stunts uit op scootmobiel

Laatste aflevering Beau in Floradorp: Beau haalt stunts uit op scootmobiel

Dinsdagavond (20 april) is alweer de laatste aflevering van Beau in Floradorp te zien. Uiteraard bezoekt Beau van Erven Dorens ook in deze slotaflevering de bejaarde Marie, met wie hij een scootmobieltochtje maakt.

Lees verder onder de video.

Laatste aflevering <em>Beau in Floradorp</em>: Beau haalt stunts uit op scootmobiel Dinsdagavond (20 april) is alweer de laatste aflevering van Beau in Floradorp te zien. Uiteraard bezoekt Beau van Erven Dorens ook in deze slotaflevering de bejaarde Marie, met wie hij een scootmobieltochtje maakt. Lees verder onder de video. StuntsNog voordat ze überhaupt wegrijden lijkt het Beau al levensgevaarlijk als Marie hem uitlegt hoe de cruise control werkt. Eenmaal op pad gooit Beau zijn angst echter al snel overboord: binnen de kortste keren haalt hij levensgevaarlijke stunts uit in de Amsterdamse straten. Als dat maar goed gaat. Bekijk het fragment uit Beau in Floradorp hierboven. De laatste aflevering van Beau in Floradorp is op dinsdag 20 april om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau in Floradorp: Beau van Erven Dorens heeft zwangerschapstest gedaan Bekijk deze video » Beau in Floradorp: Hannie is toe aan nieuwe vrouw in zijn leven Bekijk deze video »

Stunts
Nog voordat ze überhaupt wegrijden lijkt het Beau al levensgevaarlijk als Marie hem uitlegt hoe de cruise control werkt. Eenmaal op pad gooit Beau zijn angst echter al snel overboord: binnen de kortste keren haalt hij levensgevaarlijke stunts uit in de Amsterdamse straten. Als dat maar goed gaat.

Bekijk het fragment uit Beau in Floradorp hierboven.

De laatste aflevering van Beau in Floradorp is op dinsdag 20 april om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Beau in Floradorp: Beau haalt stunts uit op scootmobiel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier