Bekijk de promo van nieuw RTL-programma De Bauers: Bestemming Onbekend

Bekijk de promo van nieuw RTL-programma De Bauers: Bestemming Onbekend

In De Bauers: bestemming onbekend bezoeken Frans en Mariska Bauer iedere woensdag met de camper een bijzondere plek, die van tevoren niet aan ze bekend wordt gemaakt. Ze beleven samen de gekste dingen. Bekijk de promo van De Bauers: Bestemming Onbekend hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van nieuw RTL-programma <em>De Bauers: Bestemming Onbekend</em> In De Bauers: bestemming onbekend bezoeken Frans en Mariska Bauer iedere woensdag met de camper een bijzondere plek, die van tevoren niet aan ze bekend wordt gemaakt. Ze beleven samen de gekste dingen. Bekijk de promo van De Bauers: Bestemming Onbekend hieronder. Lees verder onder de video. Vreemde plekkenFrans en Mariska Bauer hebben inmiddels al diverse landen bezocht, zoals Argentinië en China, maar dit keer dompelen ze zich onder in plekken die volledig vreemd voor hen zijn en waar ze zelfs nog nooit van hebben gehoord Het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend is vanaf woensdag 28 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Zo hield Mariska Bauer haar deelname aan The Masked Singer geheim Bekijk deze video » The Masked Singer Backstage: Mariska Bauer over haar deelname (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van nieuw RTL-programma De Bauers: Bestemming Onbekend

Vreemde plekken
Frans en Mariska Bauer hebben inmiddels al diverse landen bezocht, zoals Argentinië en China, maar dit keer dompelen ze zich onder in plekken die volledig vreemd voor hen zijn en waar ze zelfs nog nooit van hebben gehoord

Het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend is vanaf woensdag 28 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de promo van nieuw RTL-programma De Bauers: Bestemming Onbekend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier