Video: Groep acht van de basisschool starten weer met de eindtoets

Video: Groep acht van de basisschool starten weer met de eindtoets

Voor alle kinderen in groep acht is een spannende week aangebroken, zij beginnen namelijk aan hun eindtoets. De kinderen maken deze week allerlei taal- en rekenopdrachten, vooral voor kinderen die het niet eens zijn met het schooladvies van de juf of meester is het spannend. Want met een hogere score dan verwacht, kan het advies nog aangepast worden.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: Groep acht van de <em>basisschool</em> starten weer met de <em>eindtoets</em> Voor alle kinderen in groep acht is een spannende week aangebroken, zij beginnen namelijk aan hun eindtoets. De kinderen maken deze week allerlei taal- en rekenopdrachten, vooral voor kinderen die het niet eens zijn met het schooladvies van de juf of meester is het spannend. Want met een hogere score dan verwacht, kan het advies nog aangepast worden. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: Amsterdamse basisschool ondanks corona gewoon open in de kerstvakantie Bekijk deze video » Ophef over kinderprogramma Gewoon Bloot: bekijk beelden en reactie Baudet en SGP Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Groep acht van de basisschool starten weer met de eindtoets


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Groep acht van de basisschool starten weer met de eindtoets of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier