Natacha Harlequin in De Vooravond: "Zaak van 1 man wordt eens secuur bekeken"

Natacha Harlequin in De Vooravond: "Zaak van 1 man wordt eens secuur bekeken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Natacha Harlequin in <em>De Vooravond</em>: &quot;Zaak van 1 man wordt eens secuur bekeken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. In De Vooravond wordt de rechtzaak van George Floyd besproken, waarvan zijn moordenaar Derek Chauvin vandaag veroordeeld is. Volgens rechtshistoricus Madeleijn van den Nieuwenhuizen was er niet direct opluchting na het oordeel, want het gaan nog maar om één persoon. Volgens haar zou er veel breder gekeken moeten worden naar het onrecht jegens de zwarte bevolking. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Natacha Harlequin in De Vooravond: "Zaak van 1 man wordt eens secuur bekeken"

In De Vooravond wordt de rechtzaak van George Floyd besproken, waarvan zijn moordenaar Derek Chauvin vandaag veroordeeld is. Volgens rechtshistoricus Madeleijn van den Nieuwenhuizen was er niet direct opluchting na het oordeel, want het gaan nog maar om één persoon. Volgens haar zou er veel breder gekeken moeten worden naar het onrecht jegens de zwarte bevolking.

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Natacha Harlequin in De Vooravond: "Zaak van 1 man wordt eens secuur bekeken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier