De Vooravond gemist? Jelle Brandt Corstius: "Poetin verstaat alleen de taal van de macht"

De Vooravond gemist? Jelle Brandt Corstius: "Poetin verstaat alleen de taal van de macht"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Jelle Brandt Corstius: &quot;Poetin verstaat alleen de taal van de macht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. "Zowel in Rusland als Oekraïne is er een zittende president waarvan de populariteit omlaag gaat. Zij kunnen best een oorlog gebruiken om hun reputatie op te vijzelen," vertelt Rusland-kenner Jelle Brandt Corstius. Dit kan toch een gevaarlijke situatie leiden wanneer de leiders met elkaar in gevecht willen. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Jelle Brandt Corstius: "Poetin verstaat alleen de taal van de macht"

"Zowel in Rusland als Oekraïne is er een zittende president waarvan de populariteit omlaag gaat. Zij kunnen best een oorlog gebruiken om hun reputatie op te vijzelen," vertelt Rusland-kenner Jelle Brandt Corstius. Dit kan toch een gevaarlijke situatie leiden wanneer de leiders met elkaar in gevecht willen.

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Jelle Brandt Corstius: "Poetin verstaat alleen de taal van de macht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV