Geert Wilders over Toeslagenaffaire: "Niet informeren betekent politieke doodstraf"

Geert Wilders over Toeslagenaffaire: "Niet informeren betekent politieke doodstraf"

Geert Wilders van de PVV is niet te spreken over de nieuwe ontdekkingen van het RTL Nieuws wat betreft de Toeslagenaffaire. Uit het onderzoek van RTL blijkt dat er bewust informatie achtergehouden is door het kabinet. Volgens Wilders is betekent dit dat zij de politieke doodstraf kunnen verwachten.

Nog geen conclusies
Wilders spreekt nog vrij voorzichtig en gebruikt zinnen als "als het echt waar is..". Hij weet nog niet zeker hoe de vork in de steel zit, maar hij weet wel zeker dat als de ontdekkingen waar zijn het kabinet kan opstappen. Het zou een politieke doodstraf betekenen, volgens hem.

Bekijk de video van Ongehoord Nederland hieronder.

<em>Geert Wilders</em> over Toeslagenaffaire: &quot;Niet informeren betekent politieke doodstraf&quot; Geert Wilders van de PVV is niet te spreken over de nieuwe ontdekkingen van het RTL Nieuws wat betreft de Toeslagenaffaire. Uit het onderzoek van RTL blijkt dat er bewust informatie achtergehouden is door het kabinet. Volgens Wilders is betekent dit dat zij de politieke doodstraf kunnen verwachten. Nog geen conclusiesWilders spreekt nog vrij voorzichtig en gebruikt zinnen als "als het echt waar is..". Hij weet nog niet zeker hoe de vork in de steel zit, maar hij weet wel zeker dat als de ontdekkingen waar zijn het kabinet kan opstappen. Het zou een politieke doodstraf betekenen, volgens hem. Bekijk de video van Ongehoord Nederland hieronder. Bekijk ook Buitenhof: Advocaat Eva González Pérez verdedigt slachtoffers van de toeslagenaffaire Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders over Toeslagenaffaire: "Niet informeren betekent politieke doodstraf"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders over Toeslagenaffaire: "Niet informeren betekent politieke doodstraf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier