Kinderen kopen een huis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kinderen kopen een huis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kinderen kopen een huis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Kinderen kopen een huis: Zoon stuurt vader het huis uit Bekijk deze video » Als de kinderen de kans krijgen om zelf op zoek te gaan naar een huis voor hen en hun ouders, worden ze plots wel enthousiast om te gaan verhuizen. Dat blijkt ook in deze aflvering van Kinderen kopen een huis. TalentenprogrammaDe familie Cobben met kinderen Mike (13) en Marit (16) woont in Oosteind. De kinderen zitten beiden op school in Tilburg waar zij een speciaal talentenprogramma volgen (voetbal en dans). DichterbijDagelijks zitten zij ruim twee uur in de bus naar en van school. De ouders willen meer rust voor de kinderen en dus dichterbij school wonen, maar de kinderen willen niet weg uit hun vertrouwde omgeving. Bovendien hebben ze nu grote slaapkamers én een enorme tuin. VriendinnenVoetballer Mike is bang dat hij daarop in zal moeten leveren en puber Marit wil echt niet weg bij haar vriendinnen. Ook voor hen geldt dat ze wel enthousiast worden nu ze zelf mogen zoeken. Vooral de oudste, Marit, maakt tijdens dit hele huizen zoeken-proces een enorme verandering door. Kinderen kopen een huis: "Twee badkamers, want vrouwen willen privacy" Bekijk deze video » Zien: Leonie ter Braak misselijk door uitspraak in Kinderen kopen een huis Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Als de kinderen de kans krijgen om zelf op zoek te gaan naar een huis voor hen en hun ouders, worden ze plots wel enthousiast om te gaan verhuizen. Dat blijkt ook in deze aflvering van Kinderen kopen een huis.

Talentenprogramma
De familie Cobben met kinderen Mike (13) en Marit (16) woont in Oosteind. De kinderen zitten beiden op school in Tilburg waar zij een speciaal talentenprogramma volgen (voetbal en dans).

Dichterbij
Dagelijks zitten zij ruim twee uur in de bus naar en van school. De ouders willen meer rust voor de kinderen en dus dichterbij school wonen, maar de kinderen willen niet weg uit hun vertrouwde omgeving. Bovendien hebben ze nu grote slaapkamers én een enorme tuin.

Vriendinnen
Voetballer Mike is bang dat hij daarop in zal moeten leveren en puber Marit wil echt niet weg bij haar vriendinnen. Ook voor hen geldt dat ze wel enthousiast worden nu ze zelf mogen zoeken. Vooral de oudste, Marit, maakt tijdens dit hele huizen zoeken-proces een enorme verandering door.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kinderen kopen een huis

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kinderen kopen een huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier